Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van vastgoedontwikkelaar Mobic Promotion

De eerste crowdlendingcampagne van 2021 is die van Mobic Promotion. Op donderdag 21 januari wil het bedrijf 470.000 euro ophalen via het Bolero Crowdfunding-platform. Mobic Promotion is een Belgische vastgoedontwikkelaar met een interessante en ecologische specialisatie: houtskeletbouw.

Huizen met een houten skelet winnen de laatste jaren aan populariteit. De kwaliteit van het materiaal, de snellere bouwtijden en de mogelijkheid om het voor verschillende budgetten en soorten projecten in te zetten, spreekt  een brede groep klanten aan. Mobic Promotion is ondertussen, met zijn 20 jaar ervaring, een gekende speler op de markt. Al sinds 1998 specialiseert het bedrijf zich in houtbouw voor duurzame, ecologischewoningen en projecten.

Voor twee volgende projecten rekent Mobic Promotion deels op crowdlending. Met zijn campagne wil het bedrijf 470.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 3 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 7%. De terugbetaling van het kapitaal is voorzien op het einde van de looptijd.

Momenteel werkt Mobic Promotion aan twee nieuwe projecten, goed voor 8 woningen, in Omal en Ferrières (Wallonië). Om dat te financieren maakt de groeiende onderneming gebruik van een financieringsmix, waar crowdlending onder andere deel uitmaakt.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 21 januari om 10u00.
 

Ontdek de campagne van Mobic Promotion