Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Mobic Promotion haalt 470.000 euro op met succesvolle crowdlendingcampagne

Deze ochtend haalde Mobic Promotion in sneltempo 470.000 euro op via het Bolero Crowdfunding-platform. Mobic Promotion is een Belgische vastgoedontwikkelaar met een interessante en ecologische specialisatie: houtskeletbouw. Het bedrijf is ondertussen, met zijn 20 jaar ervaring, een gekende speler op die markt. Al sinds 1998 specialiseert het bedrijf zich in houtskeletbouw voor duurzame, ecologischewoningen en projecten.

Momenteel werkt Mobic Promotion aan twee nieuwe projecten, goed voor 8 woningen, in Omal en Ferrières (Wallonië). Om dat te financieren maakt de groeiende onderneming gebruik van een financieringsmix, waar crowdlending onder andere deel van uitmaakt.

We zijn ervan overtuigd dat er een grote vraag is naar onze expertise en ervaring. Met het geld dat we via de crowdlendingcampagne ophaalden kunnen we nu een aantal projecten, waarvoor we reeds vergunningen in handen hebben, versneld afronden! Dankzij crowdlending investeren wij mee rechtstreeks in een duurzame economie met een mooi groeipotentieel. (Anne Herman, CEO Mobic Promotion)

Investeerders krijgen een brutorendement van 7% en de terugbetaling van het kapitaal is voorzien op het einde van de looptijd, na 3 jaar.

We wensen Mobic Promotion veel succes met hun toekomstige projecten!

Word lid van Bolero Crowdfunding en mis geen enkele toekomstige campagne