Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het tweede crowdlendingproject van ‘Product of the Year Group'

Op donderdag 28 mei om 10u lanceert ‘Product of the Year Group’ een nieuwe crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. Met hun eerste campagne in oktober 2018 haalde deze onderneming 300.000 euro op dankzij 226 investeerders. Deze obligatielening is ondertussen al volledig terugbetaald aan de investeerders.

Het logo ‘Gekozen Product van het Jaar’ heeft u ongetwijfeld al gezien in de winkelrekken. Dit logo werd in 1987 in Frankrijk geïntroduceerd en is aanwezig in 45 landen met meer dan 4,5 miljard wereldwijde consumenten. ‘Voted Product of the Year’ is zonder twijfel wereldwijd het toonaangevende consumentenlogo mede dankzij een volledige landendekking en een onbetwiste leiderschapspositie in de landen waar het logo actief is.

Via deze nieuwe crowdfundingcampagne wil de onderneming 625.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 6,75%. De terugbetaling van kapitaal alsook de betaling van interesten zijn voorzien op jaarbasis.

De onderneming wil het opgehaalde kapitaal voornamelijk gebruiken als werkkapitaal voor de komende maanden.
Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.
Bij de specificaties van de campagne kan u ook de informatienota raadplegen.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 28 mei om 10u00.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van 'Product of the Year Group'