Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Succes in de markt begint met een interessante campagne

De crowdfundingcampagne van Buffl wist de markt te bekoren en heeft met glans de finish gehaald! Dankzij de steun en het vertrouwen van particuliere investeerders heeft BUFFL maar liefst 300.000 euro opgehaald om verder te investeren in rekrutering en de eigen Buffl-tool.

Met bijna zes jaar ervaring heeft Buffl een stevige klantenbasis opgebouwd door gebruik te maken van de unieke combinatie van een eigen community, een robuust platform, marktonderzoek, en menselijke expertise.

Door middel van diepgaand marktonderzoek kan Buffl ondernemers van actuele en relevante informatie over o.a. trends, concurrentie en consumentenbehoeften voorzien. Daarnaast levert Buffl ook strategisch advies, afgestemd op de vergaarde inzichten, om ondernemers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het aanpassen van hun bedrijfsstrategieën. In een tijd waarin snelle toegang tot de mening van eindgebruikers cruciaal is, streeft Buffl ernaar bedrijven te helpen betere producten en diensten op de markt te brengen.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto interest van 8,9% en de obligatie loopt 36 maanden.

We wensen Buffl alvast veel succes toe met de geplande projecten!


 

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen.  Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Uw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt uw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.